Старши треньорът на Берое до 17 години Иван Желев, който застана начело

...
Старши треньорът на Берое до 17 години Иван Желев, който застана начело
Коментари Харесай

Временният треньор на Берое: Важно е какво се случва оттук нататък

Старши треньорът на Берое до 17 години Иван Желев, който застана отпред на представителния отбор за баража срещу Спортист Своге, показа мнението си след минималния триумф, с който заралии резервираха елитния си статут. Наставникът съобщи, че е щастлив, тъй като неговите футболисти са потвърдили, че са по-класни от своя съперник.

" Благодаря на всички почитатели на Берое, които пропътуваха дистанцията до Велико Търново, както и на домакините, тъй като те също участваха в поддръжката на тима.

Ясно е, че в нашия тим има по-класни футболисти. Важно беше да го потвърдят. Радостното е, че през днешния ден нещата се получиха, въпреки че допуснахме гол. Видя се, че има нарушаване. Хубавото е, че издържахме и победихме.

Не желая да разясня нещата, които са били до момента. Важно е какво ще се случва в клуба оттук насетне. Това ме интересува. Имаше смяна в метода, по който искахме да играем. Имахме преимуществото нашият съперник да не знае по какъв начин ще играем. В дните, които имахме, анализирахме съперника и се подготвихме добре.

За мен значимото е да работя в Берое. Ръководството ще взема решение какво ще се случва. Лично аз няма по какъв начин да повеждам тима, тъй като лицензът, който владея, не ми разрешава ", съобщи Желев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР